Obrączki ST 27

• Obrączki z dwukolorowego złota pr. 585 PZ STELMACH
2 210,00 zł
/ szt.

Ten towar jest dostępny w naszych sklepach

Możesz kupić ten produkt bez składania zamówienia internetowego w jednym z naszych sklepów w Twojej okolicy. Sprawdź w których punktach produkt jest dostępny od ręki.
Sprawdź dostępność

Kup na raty

mBank mRaty Kup na Raty od 60,54 zł miesięcznie
mBank mRaty bez wychodzenia z domu. Łatwo i szybko jak zakupy przez internet. Dostępne dla zakupów o łącznej wartości od 300.00zł do 20000.00złNota prawna
Koszty kredytu:
Reprezentatywny przykład dla kredytu mPożyczki: Rzeczywista roczna stopa oprocentowania (RRSO) wynosi 20.25% całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1492 zł, całkowita kwota do zapłaty 1695.90 zł, oprocentowanie nominalne zmienne 10% w skali roku, całkowity koszt kredytu 203.90 zł (w tym: prowizja za udzielenie kredytu 89.52 zł - 6%, odsetki 114.38 zł) 16 miesięcznych rat równych w wysokości po 105.99 zł, ostatnia rata: 106.05 zł. Kalkulacja została dokonana na dzień 02.11.2017 r. na reprezentatywnym przykładzie.

Nota prawna:
RRSO: Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania. Pożyczkę mRaty w mBanku możesz otrzymać przez internet bez wychodzenia z domu. Przyznanie pożyczki mRaty zależy od oceny Twojej zdolności kredytowej przez mBank S.A. Niniejszy materiał nie stanowi oferty w rozumieniu Kodeksu cywilnego i ma charakter wyłącznie informacyjny. Jeśli będziemy musieli poprosić Cię o dokumenty dochodowe (potwierdzające Twój dochód z tytułu umowy o pracę umowy o dzieło/zlecenie kontraktu zawodowego lub emerytury) o sposobie ich dostarczenia poinformujemy Cię mailem po podjęciu wstępnej decyzji kredytowej. Dokumenty potwierdzające Twój dochód będziesz mógł przesłać do nas mailowo. Szczegółowe informacje w tym warunki i opłaty związane z pożyczką mRaty są określone w: Taryfie prowizji i opłat bankowych dla osób fizycznych w ramach bankowości detalicznej mBanku S.A. dostępnej nahttp://www.mbank.pl/pobierz/oplaty/taryfa-osobyfiz.pdf Regulaminie udzielania mPożyczki dla osób fizycznych w ramach bankowości detalicznej mBanku S.A. dostępnym nahttp://www.mbank.pl/download/mkredyty/mkredyty/regulamin-mkredyt.pdf

Obrączki wykonane z żółtego i białęgo złota próby 585.

Szerokość : 4.50 mm

Waga : 7-10 gram.

Technologia bezszwowa.

W cenie produktu grawer i eleganckie opakowanie.