Perfekcyjny pierścionek ze szmaragdem 0.40 ct i 34 brylantami ID PU 203

7 900,00 zł
/ szt.

Słowo szmaragd wywodzi się z języka greckiego, gdzie oznaczało kolor zielony. Zieleń to idealna opcja dla osoby, która jest miłośnikiem żywych oraz radosnych kolorów. Szmaragdy kojarzą się nam głównie z harmonią, witalnością, płodnością i bogactwem. Świetnie będą one pasować do energiczności wiosny oraz lata.

Szmaragd jest doskonałym rozwiązaniem dla kobiety, która chce podkreślić wesołe usposobienie a także ceni sobie wolność osobistą i własną przestrzeń. To również świetny kamień dla kobiety, która bliskim chce dawać miłość oraz ciepło. Ten pierścionek ze złota, który tutaj jest proponowany, zdobiony szmaragdem i brylantem jest doskonały i każdej kobiecie będzie się podobał. Wybierając taki pierścionek warto także do niego wybrać ładne pudełko, które ładnie ukryje piękną zawartość.

- Złoto żółte 585 (wykonujemy również wersję w  białym złocie)

Waga (w zależności od rozmiaru): ok. 2.1-2.6g

- szmaragd ok. 0.40 ct. + brylanty 34 szt. H/Si  (0.35 ct.)