Pierścionek wypełniony 72 brylantami i 28 szmaragdami. ID 120

12 500,00 zł
/ szt.

Pierścionek ze szmaragdem i brylantami zwraca na siebie uwagę i może zastąpić inne elementy biżuterii. Kobieta, która go założy będzie czuła się jak królowa. Pierścionek ten może również prezentować się jako element niezwykle ekstrawagancki, finezyjny. Tylko przebojowe kobiety odważą się go nosić i jedynie prawdziwi mężczyźni będą mogli odważyć się, by go podarować.

Szmaragdy to kamienie, które obrazują miłość, nadzieje oraz radość. Nazwa smaragdus w języku łacińskim określa zielony klejnot. Zieleń to kolor odpowiedni dla żywiołowych osób, które emanują energią, ale również potrafią opanować swoje emocje. Szmaragd będzie łączył w sobie harmonię, dwa oblicza natury. Kobieta, która będzie go nosić odnajdzie spokój ducha i równowagę.

- Złoto żółte 585 (wykonujemy również wersję w  białym złocie)

Waga (w zależności od rozmiaru): ok. 5.1g

- szmaragdy 28 szt. (0.60 ct.) + brylanty 72 szt. H/SI,P1 (0.77 ct.)