ROREN oferuje Państwu najwyższej jakości pierścionki zaręczynowe, obrączki ślubne, pierścionki zaręcz... [+]
PROMOCJE

Pierścionek z brylantami

- Złoto żółte 585 (wykonujemy również wersję w  białym złocie) + srebro (oprawa)

- brylant 1 szt. H/Si  (0.47 ct.) + brylanty 16 szt. H/Si (0.48 ct.)

więcej » nowa cena: 16 899,95 zł ZOBACZ WSZYSTKIE PROMOCJE »
photo 1

Pierścionek z szafirem i brylantami

- Złoto białe 585 (wykonujemy również wersję w żółtym złocie)

- szafir ok. 0.60 ct. + brylanty 2 szt. H/Si (0.06 ct.)

więcej » nowa cena: 1 789,99 zł ZOBACZ WSZYSTKIE PROMOCJE »

Pierścionek z brylantami

- brylant 1 szt. H/Si  (0.10 ct.) + brylanty 12 szt. H/Si (0.10 ct.)

więcej » nowa cena: 2 960,00 zł ZOBACZ WSZYSTKIE PROMOCJE »
Tu jesteś: / Strona główna / Biżuteria antykwaryczna

Biżuteria antykwaryczna

Biżuteria antykwaryczna nieprzerwanie urzeka nas swoim niezrównanym pięknem oraz misternym, purystycznym wykonaniem. Jest unikatowa, niepowtarzalna i ponadczasowa. Ma w sobie szlachetność oraz kunszt, które przywodzą na myśl magię i szyk dawnych czasów. Jej subtelność nadzwyczajnie podkreśla atuty kobiety i wydobywa z niej naturalne piękno. Dlatego nie brakuje osób, które chciałyby posiadać właśnie biżuterię dawną w swojej kolekcji. W naszej ofercie znajduje się unikalna biżuteria antykwaryczna. Zdobią ją między innymi brylanty – najbardziej pożądane i najszlachetniejsze ze wszystkich kamieni na świecie, które są uważane za ponadczasowy symbol miłości i wierności. Swoje przyciągające piękno zawdzięczają staremu szlifowi i unikatowym rozetom diamentowym. Biżuteria jest wykonana z żółtego złota z czasów dwudziestolecia międzywojennego w srebrnej oprawie. Jest niezwykle misterna i artystyczna. To wszystko sprawia, że posiada duszę i jest jedyna w swoim rodzaju. Stanowi oryginalne dopełnienie każdej stylizacji i nie może pozostać niezauważona. Będzie idealna na wielkie wyjście, podczas którego kobieta chce czuć się najpiękniejszą na świecie. Ta olśniewająca biżuteria doda niezwykłego uroku i klasy swojej właścicielce. Każda nosząca ją kobieta będzie czuć się w niej wyjątkowo elegancko i wytwornie jak prawdziwa arystokratka. Biżuteria antykwaryczna może również stanowić niepowtarzalną pamiątkę, albo wspaniały prezent dla wyjątkowej osoby.
Sortuj:
1 - 2 z 2 Pierwsza | « Poprzednia | 1 | Następna » | Ostatnia